Folia pentru transfer termic

Tricourile și materialele inscripționate cu folie pentru transfer termic nu se calcă pe suprafața imprimată, se spală întorcând tricoul pe dos la o temperatură de maxim 35 de grade.

Nu se spală decât la cel puțin 24 ore de la imprimare. Datorită multitudii de materiale textile existente pe piață, a vopselelor folosite și a modului de întreținere și curățare cu diferiți detergenți, durata foliei pe materialul textil este diferită.

Folia adezivă

Este proiectată pentru realizarea de reclame la exterior și interior pentru o perioadă scurtă sau medie (inscripționări auto, vitrine, casete luminoase, standuri expoziționale, alte decorări de exterior și interior).

Durabilitatea foliei în exterior este de 5 ani pentru alb și negru, 4 ani pentru transparent, colorate și culori metalice (in functie de producator si expunerea la conditiile externe durabilitatea foliei se schimba).

Se recomandă pentru infolieri auto pe suprafețe mari sau cu folie transparentă pentru protecție să se folosească folii speciale pentru acest tip de colantare.

Folia reflectorizantă folosita pentru inscripționări auto are un adeziv mai puternic iar decolantarea acesteia poate cauza deteriorarea vopselei.

Decolantarea și aplicarea foliei pe suprafețe revopsite necorespunzător poate să deterioreze suprafata revopsită.

După decorare mașina nu se va spăla cu jet cel puțin 1 săptămână. Nu se dă cu jetul de apă pe marginea autocolantului. Nu se va trata suprafața înfoliată cu solvenți organici (diluanți, benzină, etc.).

Folia adezivă printată

Durabilitate: până la 4 ani, neprintată, expunere verticală. Decorări exterioare sau interioare, pe termen scurt până la mediu (printuri de diferite dimensiuni, decorare vehicule pe suprafețe plane, semne diverse, display-ere etc.).

Atunci când este aplicată pe suprafețe din oțel, folia nu întreține arderea, conform DIN 4102-1, îndeplinind clasificarea B1.

Rezistă la temperaturi între -40 și +80°C. Durabilitate la exterior: 4 ani (material neprintat, aplicare exterioară verticală, climat normal central-european).

După decorare mașina nu se va spăla cu jet cel puțin 1 săptămână. Nu se dă cu jetul de apă pe marginea autocolantului. Nu se va trata suprafața înfoliată cu solvenți organici (diluanți, benzină, etc.).

Banda magnetică

Pentru o durată de viață cât mai lungă a foliilor magnetice și pentru protejarea suprafețelor metalice pe care acestea se aplică, se vor respecta instrucțiunile de mai jos:

Înainte de aplicarea foliei magnetice pe suprafața metalică, asigurați-vă că vopseaua e perfect uscată și curățată (timp estimat pentru ca vopseaua să fie perfect uscată este de 90 zile la o vopsea nouă, 60 zile dacă se aplică un strat transparent de protecție a vopselei, și 2 zile în cazul unui polish auto.

Nu utilizați folia magnetică pe suprafețe revopsite peste vopseaua inițială. Asigurați-vă că folia magnetică este așezată pe o suprafață plană, astfel încât să fie evitate golurile de aer.

În cazul în care folia magnetică este aplicată în mod incorect, cu bule de aer între folie și metal, atunci trebuie desprinsă și reaplicată.

Nu trageți de folia magnetică după ce aceasta a fost aplicată, deoarece această operațiune poate provoca întinderea sau deformarea materialului.

Nu utilizați folia magnetică pe suprafețe metalice orizontale expuse direct razelor solare sau la temperaturi mai mari de 70 de grade Celsius. Fiți conștienți de faptul că utilizarea pe termen lung a foliei magnetice pe suprafețe expuse frecvent luminii solare (vehicule, de exemplu) poate genera modificări ale culorii vopselei în zonele neacoperite de folie magnetică în raport cu cele acoperite de aceasta.

Suprafața foliei magnetice trebuie curățată înainte de orice prelucrare, în special în cazul în care este folosită pentru imprimare. (Folia magnetică atrage praf/particule electrostatice).

Îndepărtați folia magnetică în mod regulat pentru a curăța zona dintre folia magnetică și suprafața metalică pe care este aplicată unde se poate aduna praf și umezeală (în special când poziționarea foliei magnetice se face în aer liber).

Pentru curățarea suprafețelor pe care se aplică folia magnetică, precum și a foliei propriu-zise se recomandă utilizarea unui detergent cu PH neutru. Ambele suprafețe vor fi șterse cu o cârpă moale după care vor fi lăsate să se usuce în aer liber.

Îndepărtați săptămânal folia magnetica și curățați suprafețele pe care e aplicată. Pentru protecția vopselei, în special la vehiculele noi, această operațiune se va face zilnic.

EXPERIENȚĂ & ISTORIC

Experiența este un punct forte din portofoliul nostru. De-a lungul timpului ne-am îmbunătățit calitatea produselor și serviciilor oferite și am investit în utilaje și aparatura care să contribuie la creșterea calității serviciilor noastre.

Calitatea produselor și a serviciilor este un alt pilon de bază al portofoliului nostru. Colaborăm cu furnizori importanți și recunoscuți pentru calitatea materialelor folosite. Astfel produsele publicitare finite realizate de noi reprezintă o garanție a calității acestora.